Meistä

HIRMU (Valkohampaan Harald), belgianpaimenkoira/laekenois (1.4.2006 – 9.1.2019).  Hirmu oli ensimmäinen ja tällä hetkellä myös ainoa suomalainen laekenois, jolla on IPO 1 tulos. Hirmu hallitsi hajuerottelutekniikIMG_366463527903102an purkkiradalla, sen kanssa on harjoiteltiin myös id-jälkeä. Eläkepäivillään valpas herra keskittyi Nose Workin harjoitteluun.

 

MYRSKY alias Neiti (Näpsä) alias Myy alias Prinsessa Paskiainen on 3.9.2012 syntynyt saksanpaimenkoira, jonka emälinja on Linnanhaltijan koiria. Myrsky niinikään hallitsee purkkiratatekniikan ja sen kanssa on aloitettu id-työskentelyä. Ajanpuutteen vuoksi Myy1Neitikin keskittyy tällä hetkellä Nose Workiin. Lisäksi harjoittelemme IPOa pienen omatoimiryhmän, PosSujen (positiiviset suojeluharrastajat) puitteissa.

Turpakosketus2

LAKU on Eestistä saapunut, 2004 syntynyt risteytysponi. Laku on vaikuttanut perheessä keväästä 2012 alkaen. Se on erittäin vahvoja mielipiteitä omaava tyyppi, jonka kouluttaminen aloitettu aivan alusta.

 

Koulutan eläimiäni positiivisen vahvistamisen periaatteita noudattaen so. palkitsen oikeasta käyttäytymisestä ilman fyysisiä rangaistuksia. Koulutusvideoitamme löydät YouTuben kanavaltamme.

Mervi on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja, muinainen aikuiskasvatustieteen kandi ja ikuinen opiskelija. Hän on osakas ja opettaa Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa.